Værktøjsstål til maskinfabrikker og anden industri

​​Hos Stål Gruppen ApS sælger vi værktøjsstål til virksomheder i Jylland, Fyn og Sjælland. Kunderne er blandt andet maskinfabrikker, vindmøllefabrikker og lignende industrier. Der er tale om stål, blankt stål og automatstål, og vi har blandt andet specialiseret os i værktøjsstål.

Vores værktøjsstål er certificeret efter høje standarder

Vi ønsker at skabe et alternativ til de danske maskinfabrikker og være en kompetent samarbejdspartner til den danske stålindustri. Vores værktøjsstål har naturligvis certifikat efter EN 10204/3.1B samt 3.1C, der er klasset af GL, DNV, ABS, LRS og BV.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Plastformstål
  • Koldarbejdsstål
  • Varmarbejdsstål
  • Andet værktøjsstål

Vores viden spænder bredt inden for stål, og vi er især gode på de områder, hvor andre giver op. Grundstenen i vores virksomhed bygger på solide leverandørrelationer og gode agenturaftaler. Dermed har vi adgang til lagrene hos de største europæiske leverandører.

Samtidig har vi dygtige fagfolk, som har mange års kendskab til branchen. Det gør os i stand til at yde et højt serviceniveau, men også at skabe gensidig tillid over for både leverandører og kunder.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på værktøj

Du er velkommen til at få flere oplysninger om vores produkter og ydelser inden for stål. Vi giver også gerne en pris på værktøjsstål, ligesom vi gerne udarbejder et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 36787790, hvis du ønsker mere information eller en videre drøftelse. Eller du kan sende en e-mail til info@stalgruppen.dk