Værktøjsstål til skræddersyede løsninger til maskinfabrikker og industri

Hos Stål Gruppen ApS er vi din pålidelige leverandør af værktøjsstål til virksomheder i Jylland, på Fyn og Sjælland. Vi leverer værktøjsstål til en bred vifte af industrier, herunder maskinfabrikker, vindmøllefabrikker og off-shore. Vores sortiment omfatter stål, blankt stål og automatstål, og vi har specialiseret os i at levere værktøjsstål i alle dimensioner og varianter. 

Vores værktøjsstål er certificeret efter høje standarder

Vi stræber efter at være det foretrukne valg for danske maskinfabrikker og en kompetent samarbejdspartner inden for stålindustrien.

Vores værktøjsstål er naturligvis certificeret efter standarder i EN 10204/3.1B samt 3.1C og er klassificeret af GL, DNV, ABS, LRS og BV.

Vi kan levere forskellige typer værktøjsstål, herunder:

  • Plastformstål
  • Koldarbejdsstål
  • Varmarbejdsstål
  • Andet værktøjsstål

Med en dybdegående viden om stål gør det os i stand til at tackle udfordringer, hvor andre må give op. Stål Gruppen ApS bygger på solide leverandørrelationer og effektive agenturaftaler, hvilket giver os adgang til lagrene hos de største europæiske leverandører.

Med erfarne fagfolk, der besidder mange års branchekendskab, kan vi ikke kun levere høj servicekvalitet, men også opbygge gensidig tillid med leverandører og kunder.

Få et skræddersyet tilbud på værktøjsstål

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på vores værktøjsstål. Ring til os på telefonnummer 36 78 77 90 eller send en mail til os på info@stalgruppen.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage.