Salg af titanium til forskellige formål

Hos Stål Gruppen ApS er vi specialister indenfor stål til forskellige formål, og vi tilbyder blandt andet salg af titanium, som der er en høj efterspørgsel på.

Titanium er et let materiale, og det kan således være et oplagt materiale at anvende i nogle særlige komponenter. Det kan for eksempel være i komponenter til flyindustrien, men vi henvender os også til vindmøllefabrikker, maskinfabrikker og andre former for virksomheder, der af forskellige årsager kan være interesserede i at købe titanium.

Vi hjælper kunder fra Jylland, Fyn og Sjælland, så lige meget hvor i Danmark du befinder dig, så kontakt os endelig.

Derfor skal du handle hos os

Vi har 30 års erfaring indenfor vores fag, og vi er således en kompetent medspiller på det danske rør- og stålmarked. Vores virksomhed bygger på gode agenturaftaler og solide leverandørrelationer, hvilket giver os adgang til nogle af de største europæiske leverandørers lagre af blandt andet titanium.

Det er vores mål at være en seriøs leverandør, der tilbyder salg af titanium og andre ståltyper. Vi har et bredt og velassorteret sortiment af produkter, og dette kombineret med vores store viden omkring produkterne på markedet gør, at vi kan sikre dig den bedst mulige løsning og rådgivning.

Kontakt os og hør mere om vores salg af titanium

Kunne du tænke dig at høre mere om vores salg af titanium, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din kommende bestilling? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os

Vi ser frem til at høre fra dig.